A Kék Szamurájok akklimatizálódás céljából már most privát géppel átruccantak a VB országába, közelebbről: a Garden Coast-on fekvő egzotikus és gyönyörű Georga; miért másért, minthogy így is növeljék az esélyüket a sikerre.

 

"Szimpatikus csapatnak szimpatikus fogadtatás jár", tartja az általam most honosított ősi mondás, ez a nipponiakra egyrészt határozottan igaz, másrészt, el is kél ennyi kellemetlen vereség után a jókedv, a pozitív hozzáállás. Leszálláskor vad vuvuzelázás és japán zászlót lengető kisgyerekek fogadták a válogatottat. Okada mestert a polgármesterasszony csókokkal és óriási testével szinte ropiba törte.


derűsség

A válogatott és a mester is összességében pozitív, még a kétes fizikai kondícióban lévő Nakamura is úgy nyilatkozott: "Mindent megteszek a Japán győzelemért, ha csereként, akkor csereként, ha a balszélen, akkor a balszélen." Közben Honda, az egyik fiatal erőssége a csapatnak úgy fogalmazott: "Ha úgy játszunk, hogy tisztában vagyunk vele, hogy semmi veszíteni valónk, az csak jót tehet." 

Az egyetlen indok, ami szomorúságra adhat okot, hogy az alapembernek számító, rutinos Konno az első meccset kénytelen lesz kihagyni, térdsérülése legfeljebb a második meccsre jön rendbe.

 

3 komment

Címkék: interjú sport japán helyzetjelentés vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nippon.blog.hu/api/trackback/id/tr192063698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nakedape 2010.06.08. 14:37:00

életem első sportfogadásaként elindítottam egy utalást, és ezer forintot szándékozom feltenni, a japán vb győzelemre.

is akkor lesz miért izgulnom , szurkolnom

Squazee 2010.06.08. 14:40:53

Hát, ha nincs semmi veszítenivalójuk, lehet, hogy kevésbé lesznek motiváltak? Jó jó, szerinte nincs rajtuk teher, de valljuk be, nem fogadnák őket ilyen lelkesen otthon, mint Dél-Afrikában pont nélkül.
Majd meglátjuk, milyen formában lesznek. Remélem továbbjutnak a csoportból.

Tetsu 2010.06.09. 10:12:02

Remélem úgy lesz mint a Dánokkal az EB-n. Nem volt vesztenivalójuk és jól megnyerték....
süti beállítások módosítása