"Sok dolgot nehezen tudok kimondani, de, hogy nulla nulla azt nehezen tudom kimondani." 

- Stúdió

 

Masszív, magabiztos Japán, erős középpálya és rossz játék. Minden, amit megszoktunk, amit és amiért szeretjük ezt a csapatot. A második félidőben egy kicsit eredményesebb támadójáték és máris megvan a továbbjutás.

3 komment · 1 trackback

Címkék: foci japán hollandia csoportmeccs vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nippon.blog.hu/api/trackback/id/tr322093622

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindennek vége: a vuvuzela elérte a Hitler videókat 2010.06.19. 14:53:04

Ahogy a nőideál változását legjobban a James Bond filmek nőin lehet követni, úgy kezdik A bukás Hitler-videó átiratok a közt érdeklő ügyeket dokumentálni. A sokakat idegesítő vuvuzelák is bekerültek A bukás átirat-folklórba. Az első videón Fegelein hoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://streetartbp.hu/ 2010.06.19. 16:32:38

Kár azért az egy gólért, de a második félidő elejének kis bizonytalankodását leszámítva, amikor az is megesett, nagyon tisztességesen tartotta magát a csapat. Egy láthatóan nagyon összeszedett Hollandia ellen ez teljesen jó eredmény, szóval már csak abban kell reménykedni, hogy marad a lendület a dánok ellen is, oda ez elég kell, hogy legyen. :)

bonakovacs 2010.06.19. 16:45:53

Teljesen kiegyenlített volt a meccs, akár győzhetett volna a csapat. Nem gond, megverjük a dánokat és kész. Őket még a magyarok is megverték...
süti beállítások módosítása