Nippon! Nippon!

2010.06.25. 14:53 bonakovacs


zokni-szandál
 

A szakmai elemzést meghagynám ala vela sporinak, én maradok a hangulatjelentésnél, ami tagadhatatlanul derűs. Bár az első 30 percet -és vele a két gólt!- sajnálatos és megbocsájthatatlan módon átaludtam, a második félidőt már Roppongiban nyomtam végig. Volt éneklés, Nippon! Nippon!-ozás, Kawashima! Kawashima! meg Honda! Honda!; ahogy csak a csövön kifért. De meg is érdemelték a fiúk, mert hihetetlenül jól, sőt mi több: szellemesen játszottak. Honda gól előtti sarkazós cselét még sokáig fogják emlegetni, az, pedig, hogy a Yatagarasuhoz intézett imák és áldozatok nem voltak hiába, a két tanári szabadrúgásgól bizonyítja.



Amikor győztünk, nagyon megörültünk, utána pedig eljártuk a már-már egyfajta japánicumnak számító Shibuyai Berohangálóst, megsétáltattuk a kutyát {első kép - aszerk.} és elmentünk dolgozni {itt felettünk - aszerk.}. Roppongi pedig visszakerült jogos hajnali tulajdonosaihoz, a varjakhoz

 

Még több kép itt látható, további videók meg emitt.

 

 

--------------------------------------
 
A szerző a Tokyo Reloaded-en is publikál: Még több Tokió, még több Japán és nem csak foci!!!

 

4 komment

Címkék: foci japán győzelem dánia helyzetjelentés tokió ünneplés csoportmeccs vb2010 tovább tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://nippon.blog.hu/api/trackback/id/tr12108042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cifu78 2010.06.25. 17:26:58

Kicsit furcsán néz ki a kocsmai kép, már-már olyan, mintha valamelyik Olasz vagy Angol kisvároskában készült volna a helyi szurkolókról. :D

Ilyen helyzetjelentéseket egyébként kérünk még, jók! Nagyon! :)

maydayray 2010.06.25. 18:33:26

a további videók meg itt link óriási...

Cifu78 2010.06.25. 19:12:30

Őőőő... A képek még rendben vannak, de a videó a Youtube MyVideos részre mutat (ie.: mindenkinek a SAJÁT feltöltött videót mutatja, akinek már van Youtube regisztrációja), majd javítsd légy szíves.

bonakovacs 2010.06.26. 02:48:27

Hát ez egy angol/ir kocsma, ilyenből manapság rengeteg van Tokyóban, mondjuk tényleg nem az a hagyomásnyos, tataminülős izagaya, de hát a sportkocsmák lassan az egész világon ilyenek lesznek.
A linket majd megnézem, köszi!
süti beállítások módosítása