A csapat optimista, a kapitány és a játékosok is pozitívan nyilatkoztak az angol meccs után, és azt mondták, minden a legnagyobb rendben, a VB-re csúcsformában lesz a csapat.

Okada Takeshi mester szavait interpretálom: 

"Nem sok értelme van tesztmeccsen védekezésre beállni, nem is ez volt a célunk, de sajnos akkora nyomást gyakoroltak ránk, amellyel nem tudtunk megbirkózni. [A középpályán] túl sokszor kerültek emberfölénybe, nem tudtuk tartani a vonalainkat {mintha háborúban lenne - a szerki.}. Ahhoz, hogy a hasonló kvalitású csapatok ellen meccseket nyerjünk, legalább 2-3 olyan fantasztikus védés kell, mint amilyet ezen a meccsen a közönség láthatott." 

A gólt és öngólt vétő brazil-japán Tulio pedig így: 

"Elnézést, hogy mindkét kapunál ilyen gólra törő voltam. Nagyon élveztem a meccset, hogy mindent beleadhattam, mind elöl, mind hátul. Örülök, hogy megmutathattuk a világnak milyen sokra vagyunk, lehetünk, képesek a világ akár legjobb csapata ellen is."

Közben otthon politikai harcok dúlnak, és jófajta játékokat kap a japán nép a konzolokra. VB pólók fogynak, de még nincs vébé-láz.

5 komment

Címkék: anglia interjú sport foci japán helyzetjelentés felkészülés barátságos vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nippon.blog.hu/api/trackback/id/tr552050401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FaberK_ 2010.06.02. 12:01:46

Csatlakozz a japán csapathoz az index fórum Foci VB 2010 Góltotó topikjában ( forum.index.hu/Article/showArticle?t=9110465 )!
Az alap tippjáték mellett a kialakult csapatokkal lejátszuk a magunk foci VB-jét. Részletek a topikban!

ala vela 2010.06.02. 13:23:18

szegény tulio, ő csak örült hogy mindent beleadhatott mind elöl mind hátul :'(( ( (legközelebb nem kéne )

andorka 2010.06.02. 19:09:43

Ezek után mit lehet mondani? Ganbare!

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.06.03. 14:42:55

Holnap csúnyán összecsapunk, mangakirályfik!
süti beállítások módosítása