Még egy utolsó

2010.06.10. 15:17 ala vela

Egyre inkább úgy tűnik, hogy miközben a VB a nyakunkon, nem Nakamura, hanem a CSKA középpályás Honda lesz a csapat szellemi és kreatív vezére, de a feltehetőleg 4-5-1-es felállást (erről majd még beszélünk)  azért a szövkap - Okada - még próbálja, próbálgatja finomhangolni, így sebtiben leszerveztek egy zártkapus 3x30-asat Mozambik ellen, akik a legutóbb tegnapelőtt kaptak ki a portugáloktól. A meccsről, zártkapus lévén, még nem tudni semmit, de jót tenne egy ilyen viszonylag könnyű ellenfél ellen megfordítani a tendenciát, amely a szerb-dél koreai-angol-elefántcsontparti négyes alatt kialakult, s vereséget takar. 

Egy dolgot tudhatunk biztosra: amennyiben ez a meccs sem úgy sül el, ahogy azt reméljük - győzedelem - akkor nem csak a csapat fog csoportos harakirit elkövetni.

Közben eldőlt: Kawaguchi helyett a szintén rutinos, de talán kevésbé agilis Narazaki Seigo lesz a kezdőkapus.

Szólj hozzá!

Címkék: foci japán felkészülés mozambik barátságos vb2010 végehajrá

A bejegyzés trackback címe:

https://nippon.blog.hu/api/trackback/id/tr822071790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása